به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری، پیروز ارجمند، مدیر پیشین مركز موسیقی حوزه هنری با بیان اینكه مراكز موسیقی حوزه هنری در استانهای مختلف باید چشمانداز و برنامهریزی مناسبی برای هنرمندان این عرصه داشته باشند، اظهار كرد: این برنامه ریزی باید به گونه ای باشد كه هنرمندان متناسب با آن حركت كنند. البته فعالیت هنرمندان در استانهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، استانهایی همچون قزوین و گیلان حجم فعالیت زیادی داشته و دارند و اصفهان و كرمان در این عرصه تاكنون منفعل عمل كردهاند.
وی ادامه داد: تا جایی كه اطلاع دارم فعالیتهای مرتبط با آموزش، تولید و اجرا در مراكز استانی حوزه هنری به كمترین حد خود رسیده است، تولید هم كه به دلیل بالا بودن هزینههای آن كم است؛ پس نمیتوان انتظار فعالیتهای زیاد در شهرستانها را داشت.
این آهنگساز و مدرس دانشگاه گفت: مراكز استانی حوزه هنری نقطه امید هنرمندان برای فعالیت است. زمانی كه مدیر مركز موسیقی حوزه هنری بودم به تمام استانها برای بازدید رفتم و این قضیه را مشاهده كردم. بنابراین اگر هنرمندان شهرستانها اندك حمایت هم داشته باشند و با برنامه مدون مدیریت شوند با انگیزه بسیار فعالیت میكنند.
مدیر سابق دفتر موسیقی ارشاد درباره جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری گفت: این جشنواره انگیزه بسیاری را بین هنرمندان شهرستانی ایجاد كرد؛ به طوری كه در بحث تولید اثر و كیفیت، این مسئله محسوس بود؛ در دورهای كه جشنواره برگزار نشد (چهارمین دوره جشنواره قرار بود سال 93 برگزار شود) تأثیر زیادی بر روی هنرمندان داشت و اثر سوء آن را بر روی كمیت تولیدات میتوان مشاهده كرد.
ارجمند در پایان تصریح كرد: فعالیتهای حوزه هنری در كل مثبت است؛ البته باید برای هنرمندان برنامهریزی و فعالیت مستمر صورت بگیرد. به ویژه در بخش آموزش كه جای فعالیت بیشتر برای پیشرفت هنرمندان وجود دارد؛ به طور كلی در نظام فرهنگی كمتر به تواناییهای بالقوه استانها توجه كردیم كه باید به این مسئله توجه جدی شود.
چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری از 7 تا 9 مهرماه سال جاری در بخش های تجسمی، موسیقی، هنرهای تصویری، ادبیات پایداری، محصولات فرهنگی، ادبیات و نمایش به میزبانی حوزه هنری استان اصفهان برگزار می شود.